Jump to content
 • Sign Up

Mihneai

  Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Coins

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Mihneai

 • Rank
  Member
 1. In acest topic, veți posta înainte de fiecare live acordat, o evidenta după următorul model: Model: Nickname-ul tau: Nickname-ul celui intervievat: Data si ziua: Modelul de live pe care il veti folosi: Atenție! (!) Cine nu postează înainte de fiecare live acordat, va fi sancționat cu Faction Warn! (!) Cine nu completează tot modelul, este respins și va fi sancționat cu Faction Warn! (!) Live-urile se vor cere doar pe forum in topicul Cereri Live, iar acolo reporterul il va accepta, apoi va posta aici. Nu se vor mai cere live-uri pe server! (!) Nu aveti voie sa programati alt interviu pana nu ati terminat interviul deja programat riscati sa fiti sanctionati cu Faction Warn! (!) Daca intervievatul nu raspunde pana la xx:00 la mesajele / apelurile reporterului, acesta poate anula interviul respectiv si sa accepte alta cerere live. *xx reprezinta urmatorul lucru. De exemplu, daca eu am cerere live la 12:05, eu la cel mult 12:00, trebuie sa raspund la apelurile reporterului sau voi pierde programarea interviului. Reporterul trebuie sa detina dovada (filmare / imagine) ca intervievatul nu raspunde in caz de reclamatie, dovada trebuie tinuta din momentul respectiv, cel putin 24 de ore, altfel sanctiunea consta in avertisment verbal (AV). Acest topic a fost realizat cu scopul de a se ști o evidenta clara, când și în ce zi se vor da live-uri, pentru a ști fiecare membru când este liber sa dea live.
 2. Mihneai

  News Reporters - Faction logs.

  (!) In acest topic vor fi postate sanctiunile din cadrul factiunii News Reporters. (!) Doar Leaderul si Co-Leader au dreptul de a posta aici. Nick-ul celui sancționat: Sancțiune: Motiv sancțiune: Dovezi: Membrii care detin Avertismente Verbale (AV):
 3. In acest topic veti putea discuta despre orice. In acest topic vor putea scrie doar membrii factiunii. (!) In acest topic, injuraturiile si amenintarile sunt Interzise.
 4. (!) In acest topic vor fi trecute persoanele care nu au voie sa mai sustina live cu un membru al factiunii. (!) Membrii factiunii care vor sustine un interviu live cu un player trecut pe BlackList vor fi sanctionati cu Faction Warn. (!) Daca considerati ca un player si-a batut joc intr-un interviu live, dand raspunsuri la misto sau a deranjat un reporter injurandu-l puteti face o cerere dupa modelul de mai jos. Iar liderul o poate accepta sau respinge in functie de situatie. (!) Daca Leaderul considera ca un player trebuie trecut pe lista il poate adauga fara a face o cerere. (!) Inainte de a sustine un interviu live uitati-va sa vedeti daca playerul respectiv nu este trecut pe lista. Nickname-ul tau: Nickname-ul celui reclamat: Dovada: Alte precizari: Jucatorii care nu mai au voie sa sustina un interviu live:
 5. Mihneai

  News Reporters - Test Log's.

  Aici testerii vor posta cine a trecut / picat testul. Model de postare: Nickname-ul tau: Nickname-ul celui Admis / Picat: Admis / Picat: Alte prezicari: (!) Dacă aţi fost acceptaţi în facţiune aveţi la dispoziţie 24 de ore pentru a vă prezenta la sediul nostru (News Reporters) pentru a susţine testele. (!) Dovezile sunt obligatorii (!)
 6. In acest topic vor fi postate toate concursurile factiunii.
 7. In cadrul acestui topic veti gasi informatii cu privire la bonusul acordat fiecarui membru in parte, doar in momentul in care respectivul membru atinge numarul de zile necesare pentru a fi recompensat. Fiecare bonus este din 50 in 50 de zile, cateva exemple va voi prezenta eu mai jos, la fiecare 50 de zile in plus, premiul creste cu 25.000.000$. Bonusurile pentru zilele acumulate in factiune ce le puteti obtine sunt urmatoarele: 100 de zile in factiune: 25.000.000$. 200 de zile in factiune: 50.000.000$. 300 de zile in factiune: 75.000.000$. Si tot asa in continuare pana la Y zile. (!) Daca un membru nu este demn de a primi acest bonus din cauza comportamentului, limbajului, ori cred eu ca nu merita dintr-un motiv anume, acesta nu va primi bonusul. (!) Fiecare membru trebuie sa completeze o cerere dupa modelul de mai jos, cerere pe care liderul o va accepta sau refuza ulterior. Atentie, cererea trebuie facuta in maxim 24 de ore dupa ce membrul a atins zilele necesare, in caz contrar, acesta nu va primi bonusul. (!) Comentariile inutile si insistentele pe chat-ul factiunii, ori prin oricare alta modalitate va scad sansele de a primi acest bonus. (!) Zilele se contorizeaza din momentul in care ati intrat in factiune ultima data. (!) La sectiunea "Zile in factiune" completati cu numarul corespunzator bonusului ce trebuie sa-l primiti (ex.: 50, 100, 150). (!) Membrii care fac cereri aiurea risca sa fie sanctionati. Model de cerere pentru zilele acumulate in factiune: Nickname-ul tau: Zile accumulate in factiune: De ce crezi ca meriti acest bonus?: Alte precizari:
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.